top of page

NIEUWS

Gratis kennis voor de creatieve industrie!

 

Metaview is deelnemer aan het EKFI-platform Hier kunnen organisaties, scholen en bedrijen gratis kennis uitwisselen, Veel leermodulen over techniek, management en marketing, duurzaamheid etc. Wellicht ook iets voor u. Ga dan naar ekfi.eu en wordt deelnemer.

Vanaf het moment dat u zich registreert, kunt u lesmateriaal downloaden en, sinds kort, ontwikkelen (co-creëren) zonder veel geld uit te geven. U kunt dit doen met andere scholen in uw land en in Europa. Metaview heeft ook materiaal op dit platform gepubliceerd. Onder andere over Klantgericht handelen en werken op hoogte. Via de knop onder aan de pagina wordt rechtstreeks door gelinkt naar het EKFI-platform.

Een database vol nuttig lesmateriaal
EKFI PLUS is een Europees project dat tot doel heeft te voorkomen dat scholen en bedrijven het wiel opnieuw uitvinden als het gaat om nieuwe lesmaterialen.
Er zijn al 146 documenten (leerboeken, docentenhandleidingen, PowerPoint-presentaties, etc.) gerelateerd aan de Creatieve Communicatie-industrie beschikbaar in de database en klaar om te downloaden. Als je meer materiaal wilt downloaden, kun je dat doen door 'tokens' te verdienen door eerst zelf lesmateriaal te uploaden en te beoordelen. Hierdoor wordt de database gevuld met veel interessant materiaal.

Wij vragen u leermateriaal te uploaden en downloaden. Dan draag jij echt bij aan het succes van ons project!

NIEUW - Samen ontwikkelen!
Naast downloaden en uploaden kun je via dit systeem ook leermaterialen ontwikkelen.
Met EKFI kunt u stap voor stap de stof op een systematische en pedagogisch verantwoorde manier ontwikkelen. Dat kun je alleen doen (‘solo’), maar ook samen met anderen in eigen land en in Europa. EKFI helpt je een goed team ontwikkelaars op te bouwen die hetzelfde willen als jij. Er zijn al een aantal nieuwe ontwikkelingsprojecten gestart (zie platform).

Zoals u weet kunt u met uw e-mailadres en wachtwoord inloggen op het platform ekfi.eu. U kunt het project volgen via de projectwebsite: https://www.ekfi-project.com.

stivako achtergrond vk.jpg
duurzaamheid_edited.jpg
shutter_sustain l_edited.jpg
nieuwsarchief_edited.jpg
bottom of page