top of page

ontwikkelingen

Metaview en haar partner Stivako doen regelmatig onderzoek naar de ontwikkelingen in de communicatie sector, de creatieve industrie en de sector zorg en welzijn. De onderzoeksrapporten zijn vrij beschikbaar. Hieronder vindt u een kort overzicht van beschikbare informatie:

1. Het onderzoek: "Developments, future company profiles, and entrepreneurial skills in the creative industries" in het kader van het Europese project: Thrive! (Stivako is hiervan de projectleider. Meer informatie kunt u vinden op de website: www.thriveproject.eu.

2. Creatieve Industrie in ontwikkeling, een webpagina van  Metaview waarin de ontwikkelingen in de creatieve industrie jaarlijks in kaart worden gebracht. Ga hier naar de pagina Creatieve Industrie in ontwikkeling.

3. De toekomst van de printindustrie, een scriptie, klik hier

4. Onderzoek naar de markt van de SIGN, klik hier

5. Onderzoek naar "Barriers to innovation in small and medium-sized enterprises" in de grafimedia sector, klik hier.

6. Economische Ontwikkelingen Grafimedia sector 2021, klik hier.

7. Milieuzorgsysteem Hair and Beauty, klik hier.

COMMUNICATIE.jpg

Creatieve Industrie

U werkt in de Creatieve Industrie, bijvoorbeeld als Uitgeverij, Gaming-, Crossmedia- of ICT-bedrijf. Dan merkt u dat uw omgeving snel verandert. Uw organisatie moet strategisch én in het dagelijkse werk vooruitstrevend en flexibel zijn. Daarbij is het van belang dat de kwaliteit hoog blijft, terwijl u samen met uw relaties steeds schakelt om de beste waarde voor uw klant te leveren.

Wat is daar voor nodig? In onze beleving: goede strategische ondersteuning, en aandacht voor uw mensen. Daarom helpen wij bedrijven in de Creatieve Industrie met het borgen van hun visie en het excelleren van hun mensen. Wij hebben kennis van de branche en de trends, kijken vooruit en passen toe wat er nu nodig is. Meer informatie over branche gegevens van de verschillende sectoren van de creatieve industrie vindt u hier.

bottom of page