top of page

Hoe we je kunnen   helpen

Ondernemen

 

Darwin heeft het een hele tijd geleden al vastgesteld: in de natuur kunnen alleen degenen overleven die zich continu verbeteren. De wetten van Darwin gelden ook in het bedrijf. Daarom zijn ondernemers op zoek naar manieren om het eigen bedrijf te verbeteren. Duurzaam ondernemen vraagt om adequaat organiseren.
Belangrijk bij het (beter) organiseren van uw onderneming is het scheppen van een goede afstemming tussen de mensen, de middelen en de bedrijfsprocessen die worden uitgevoerd om de bedrijfsdoelstellingen te bereiken.  Zijn in uw organisatie de doelstellingen altijd voor iedereen duidelijk? Zijn uw mensen toegerust op hun taak en zijn zij gemotiveerd? Zijn de afspraken bekend waardoor het handelen van u en uw medewerkers snel, efficiënt en foutloos kan plaatsvinden?

Waar ondersteunen wij?

Op het gebied van ‘Ondernemen’ kan Metaview uw bedrijf op diverse manieren ondersteunen.

  • Ontwikkelen toekomstvisie: onze bedrijfskundige advisering richt zich op ontwikkelen van een visie voor langere termijn en het doorlichten van de interne organisatie;

  • Uw bedrijf doorlichten: U bent meegegroeid met het bedrijf. En als er dan bepaalde gewoontes zijn ontstaan die niet nodig zijn of beter kunnen, dan zie je dat niet meer. Een frisse kijk kan in zo'n geval verhelderend werken.

  • Dat betekent voor veel bedrijven een ingrijpende verandering. Daarom ligt de nadruk bij het implementatieproces op begeleiding van mensen en het realiseren van die ingrijpende verandering zodat de beoogde resultaten bereikt worden.

Mensen & Duurzaam werken

 

In uw bedrijf of organisatie draait het om mensen. Mensen maken in toenemende mate het verschil! Het is belanglijk dat uw medewerkers gemotiveerd en bekwaam zijn. Hun inbreng is belangrijk nu productieprocessen complexer worden en de relatie met de klant of client intenser wordt.

Medewerkers aansturen op succesvol gedrag

Natuurlijk bent u als manager of ondernemer succesvol. U levert namelijk een goede dienst of product aan tevreden klanten. Tevreden klanten, want naast uw deskundigheid levert u net iets meer . . . Net iets meer, omdat uw medewerkers goed zijn, omdat ze gemotiveerd zijn, omdat ze precies datgene doen dat goed is voor de klant en voor uw organisatie.

U heeft daarvoor gezorgd, u heeft ze zover gekregen, dank zij úw steun en begeleiding zijn uw medewerkers zo ver gekomen. U heeft ervoor gezorgd dat uw medewerkers passen bij de functie, dat ze lekker in hun vel zitten, dat de juiste man/vrouw op de juiste plaats zit. Kortom, u heeft ervoor gezorgd dat ze hun werk effectief doen.

Waar ondersteunen wij?

Op het gebied van ‘Mensen’ kan Metaview uw bedrijf op diverse manieren ondersteunen:

  • Duurzame inzetbaarheid, hoe zorgt u er voor dat uw organisatie en medewerkers zo duurzaam mogelijk opereren en inzetbaar blijven?

  • Leiderschap en samenwerking;

  • Persoonlijkheidsassessment brengt de competenties van medewerkers middels een analyse in kaart. Hierdoor kan worden bepaald hoe iemand in het bedrijf kan worden ingezet om zo krachtig mogelijk te werken;

  • Wij bieden opleidingen in samenwerking met Stivako voor iedereen die zich verder wil ontwikkelen.

shutterstock_klein entrepreneur.jpg
man tafel_edited.jpg
shutterstock_630961124.jpg
shutterstock_439605592 SE_edited.jpg
shutterstock_280989746.jpg
bottom of page