Wilt u dat het in 2019 nog beter gaat?

Onze markt kenmerkt zich met name door een grote hoeveelheid aan kleine orders, die vooral ‘goed en goedkoop’ moeten zijn. Omdat de (online-) concurrentie groot is, is het belangrijk om de eigen organisatie doorlopend te blijven verbeteren.

'Hoe dan....?'

Typisch een vraag van deze tijd. Wellicht vraagt u zich ook wel eens af: ‘Waar begin ik nu precies met verbeteren en hoe pak ik dit het beste aan? Bovendien ontbreekt het mij ook nog eens de tijd om hiermee aan de gang te gaan of om er goed over na te denken.' Kortom; even geen prioriteit…. Of toch wel?

Toch wel!

Wij helpen u graag met het beantwoorden van deze vragen. Heel eenvoudig, met de BedrijfsWijzer tool. Deze sectorspecifieke tool helpt u om binnen 2 uur, samen met uw Metaview adviseur, inzicht te krijgen in hoe de vlag ervoor staat en waar u kunt verbeteren. En omdat wij u graag hierbij willen helpen, is er nu tijdelijk subsidie beschikbaar vanuit het OCI-fonds (Ontwikkelingsfonds Creatieve Industrie) voor de eerste 20 bedrijven die zich aanmelden. U betaalt dan geen € 750, maar slechts € 250.


Meer Informatie?

Klik hier om de BedrijfsWijzer brochure te downloaden. Wilt u zich aanmelden? Of wilt u meer informatie? Mail naar info@metaview.nl of bel ons op 020 - 543 55 99.
P.S. De subsidie wordt verstrekt op volgorde van binnenkomst, dus wacht niet te lang met het creëren van inzicht. Met inzicht boek je vooruitgang!
 
 
   « Meer Nieuws...