Wij zijn op de Sign & Print Expo 2019

De toekomst van grafimedia en visuele communicatie

Op 26, 27 en 28 maart 2019 vindt de vernieuwde Sign & Print Expo plaats in Gorinchem. Sign & Print Expo is hét event waar toekomstige innovaties en trends in deze twee vernieuwende vakgebieden worden gepresenteerd. De gehele keten voor grafimedia en visuele communicatie in de vorm van A-spelers en challengers zijn met advies, software, machines, materialen, inkt etc.is daar aanwezig.

Welke materialen en technologieën kan je het beste gebruiken om jouw merk optimaal te positioneren in jouw visuele communicatie uitingen? Hoe verbeter je productieprocessen of maak je ze duurzamer, Breid je netwerk uit en door diverse experts te ontmoeten en ben je direct op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. 

Sign & Print vloeit voort uit een creatieve invulling voor visuele communicatie waarin het grafische aspect een grote rol speelt. De focus ligt hierbij niet direct op het heden, maar ook op de toekomst. 
Samen zorgen Sign & Print zij voor ‘de toekomst van grafimedia en visuele communicatie’.

Ben je op zoek naar de nieuwste mogelijkheden, trends en technieken in de sign- en print branche? Ben jij op zoek naar nieuwe inspiratie? Of weet je al welke kant je op wilt maar ben je nog zoekende naar die exclusieve uitstraling voor je bedrijf/merk waarmee je een voorsprong voor jezelf creërt ten opzichte van je concurrentie? Goed nieuws, want Sign & Print Expo is GRATIS te bezoeken. Blokkeer alvast 26, 27 en/of 28 maart 2019 in je agenda.

Wij staan samen met onze partners op de stand van Dienstencentrum en Stivako, stand C 108- D 109.

 
   « Meer Nieuws...