Week van de Circulaire Economie

Van maandag 15 januari tot en met vrijdag 19 januari 2018 vindt de Week van de Circulaire Economie voor de derde keer plaats. Tijdens deze week worden ondernemers gestimuleerd om met de circulaire economie aan de slag te gaan.

Koplopers organiseren overal in Nederland tientallen bijeenkomsten om ondernemers te inspireren, te informeren en vooral concrete handvatten te bieden om circulaire principes in hun eigen business toe te passen.

De circulaire economie betekent kansen, oplossingen en creatieve innovatieve toepassingen voor het Nederlandse bedrijfsleven. Daarvan zijn de initiatiefnemers van de Week van de Circulaire Economie overtuigd. In hun ambitie om het Nederlandse bedrijfsleven te overtuigen, van de juiste tools en kennis te voorzien en meer bekendheid te geven aan bestaande circulaire businesscases organiseren zij de Week van de Circulaire Economie.

In de derde week van januari zoemt en bruist het rondom de circulaire economie. Tijdens de Week van de Circulaire Economie openen meer dan 40 circulaire koplopers – van tapijtmaker tot bank tot steenwolproducent – hun deuren. Zij inspireren, informeren en activeren andere organisaties om aan de slag te gaan met de even kansrijke als urgente transitie naar de circulaire economie.
Van kleine, diepgravende keukentafelgesprekken tot grotere evenementen rond de circulaire economie – er is voor ieder is er wat wils.
Een overkoepelende communicatiecampagne activeert potentiële deelnemers en vraagt aandacht voor de even kansrijke als urgente transitie naar de circulaire economie. De uitreiking van de Circular Award in samenwerking met het Rijksbrede Programma CE speelt dit jaar een hoofdrol

 
   « Meer Nieuws...