Handboek: Veilig werken op hoogte

Samenvatting

Werken op hoogte komt in veel bedrijfstakken voor, waarbij ‘valgevaar’ behoort tot een van de meest voorkomende  oorzaken van arbeidsongevallen. Zoals te verwachten is steekt de bouwnijverheid hier met kop en schouders bovenuit.

Maar ook andere branches kennen veiligheidsaspecten rond dit thema, omdat werken op hoogte ook in branches zoals de Grafimedia en Sign voorkomen. En zoals we allemaal weten zit een ongeluk in een klein hoekje. Je werkt al ‘op hoogte’ als je werkzaamheden verricht op een hoogte van 2,5 meter.

In dit praktische naslagwerk met - als bijlagen - een aantal handige checklijsten, wordt het thema in duidelijke bewoording toegelicht. Na het bestuderen van dit handboek heeft de lezer voldoende basiskennis over veilig werken in algemene zin, maar vooral het veilig werken met betrekking tot het werken op hoogte.

Thema’s die onder andere aan bod komen zijn: oorzaken van vallen, wet- en regelgeving, Risico Inventarisatie en Evaluatie (RI&E) en voorlichting en instructies.

Specificaties

Auteur en uitgever: Metaview

Nederlandstalig 37 pagina's

Verschijningsjaar: 2013

Prijs:  € 24,95

Bestellen

Onder het betreffende boek naar keuze vindt u het aanvraagformulier. Bestellen is eenvoudig. Vult u de lege velden in en klik op ‘verzenden’. Vervolgens ontvangt u van ons direct een email met een bevestigingslink. Uw aanvraag wordt verwerkt zodra u de link heeft aangeklikt.

Betaling

Binnen 1 werkdag ontvangt u van ons de factuur met Sepa machtiging voor automatische incasso. Indien u hiervan gebruik wilt maken stuurt u deze dan ingevuld en ondertekend retour aan info@metaview.nl . U kunt er ook voor kiezen om zelf de betaling aan ons over te maken. Vervolgens ontvangt u van ons uw bestelling.

Verzendkosten

Een bestelling van € 50,- of meer wordt gratis verzonden binnen Nederland en België. Is uw bestelling onder de € 50,- of wilt u artikelen apart laten versturen, dan rekenen we € 3,95 aan verzendkosten per verzendadres.

 

 


Bestelformulier

Prijs (excl. BTW)
 

Aantal

 
  

Uw gegevens

 
Man Vrouw
  
  
  
  
  
  
  
  
 
 

Opmerkingen