Training & Coaching

Metaview werkt op het terrein van training samen met Stivako, het opleidingsinstituut voor de creatieve industrie. Door deze samenwerking kunnen we vrijwel elke opleidingsvraag invullen met een opleiding of training, zowel door open inschrijving als op maat in uw bedrijf.

Hoe gaan we te werk?

Via deze website of via via stivako.nl   krijgt u inzicht in de opleidingen, trainingen of workshops specifiek voor deze sector. Daarnaast kunnen wij ook maatwerk voor uw organisatie een traject verzorgen. Wij komen naar u toe en bespreken de mogelijkheden. Op basis van het gesprek maken we een offerte. We voeren bij u op locatie het incompany traject uit, waarbij we kunnen putten uit een omvangrijk netwerk van ervaren trainers, coaches en adviseurs die uw bedrijfstak goed kennen. We evalueren de incompany training ook met u als opdrachtgever.

Coaching

Coaching is een vorm van opleiden met maximale aandacht voor de mens. Coaching kan op alles betrekking hebben: vaardigheden, zelfvertrouwen, conflicten, samenwerking en persoonlijke groei. Klik verder in het menu voor meer informatie over coiaching.

Meer informatie

Heeft u vragen? Of wilt u een afspraak voor een vijblijvend gesprek?  Bel ons: 020 – 543 55 99 of maak gebruik van het contact-formulier om meer informatie te vragen.

De leveringsvoorwaarden vindt u hier.