Start SIGN Management Opleiding in mei 2021!

Metaview en Stivako hebben van oudsher banden met de SIGN-wereld. Lange tijd verzorgde Stivako de opleiding Zeefdruk theorie en praktijk, waar toentertijd al elementen van sign deel van uitmaakten.

Op dit moment zijn er wel technische opleidingen voor de SIGN, maar een opleiding gericht op het aansturen van de productie is er nog niet. Wel zagen we een opvallende stijging van het aantal deelnemers uit zeefdruk en SIGN- bedrijven bij de Staf en Kadercursus. Dit, en onze ervaringen met incompany training en advies (via het Dienstencentrum) bij SIGN-bedrijven heeft ons doen besluiten om twee management opleidingen te ontwikkelen: een basis (SMO I) en vervolg opleiding (SMO II). Mede gezien de bedrijfsgrootte in deze sector en het feit dat bedrijven veelal de opleidingskosten dragen hebben we gekozen voor deze opzet om de prijs laag te houden en zo de drempels voor deelname te verlagen.

De nieuwe opleidingen zijn gericht op medewerkers die de ambitie hebben door te groeien binnen het eigen SIGN bedrijf, bijvoorbeeld in de rol van productieleider, bedrijfsleider, verkoper of ordermanager/accountmanager.

Wilt u meer informatie, kijk dan op de pagina van de opleiding of neem contact met Stivako op: 020-5435670.

 

 
   « Meer Nieuws...