Privacywetgeving en cyber security, kom naar onze klantendag

Privacywetgeving en cyber security, 2018, het jaar van de waarheid!
 
Het zal u niet ontgaan zijn. Elk bedrijf moet voor 25 mei 2018 zijn zaakjes op het gebied van privacywetgeving, bescherming van persoonsgegevens en cyber security op orde hebben.
 
Metaview en het Dienstencentrum beschikken over een online maatwerktool voor onze sector. Hiermee kunt ú snel en praktisch voldoen aan actuele klanteisen en Europese privacywetgeving.
Uit ervaring merken wij dat bedrijven die zelf aan de slag willen gaan, vastlopen op de complexiteit van de wetgeving en de vertaling daarvan naar de juiste acties.  Weet dat het menselijk gedrag verantwoordelijk is voor 70% van de potentiële datalekken. U weet vast wel hoe moeilijk het is om dit gedrag aan te passen.
Om uw inspanningen en kosten zo klein mogelijk te maken, laten we u graag de online tools zien die wij – en KVGO – hiervoor gebruiken. Ook vertellen we u graag hoe en welke aanvullende maatregelen u kunt treffen. Om het voor u zo praktisch mogelijk te maken, komt ook een ICT-dienstverlener aan het woord. Dan kunt u uw eerste vragen over actuele technische maatregelen ook direct aan hen stellen. 
 
Waar en wanneer?
Wanneer: op dinsdag 23 januari 2018, 16.00 tot 19.00 uur. Voor broodjes, koffie en thee wordt gezorgd.
Waar: Bij Metaview, Boeingavenue 207, 1119 PD Schiphol-Rijk. Er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid aanwezig.
 
Aanmelden
Via info@dienstencentrum.com uiterlijk 12 januari 2018. Meer informatie: 020-5435688.
 
U komt toch ook?
Tot slot wens ik u, ook namens alle collega's van Metaview en het Dienstencentrum, hele fijne feestdagen toe! En wellicht zien wij elkaar op 23 januari.
 
Frank den Hartog
 
   « Meer Nieuws...