Plan nu uw gratis intake gesprek voor het verbeteren van uw bedrijf!

Het eerste half jaar van 2019 heeft het Dienstencentrum, onze collega's uit de grafimedia sector, als kennisinstituut uitvoerig onderzoek gedaan naar de problemen die ondernemers ervaren.

Uit dit onderzoek is naar voren gekomen dat ondernemers zich voornamelijk zorgen maken over: marketing, verkoop en strategie. Dit zijn ook de onderwerpen waar ondernemers vaak minder kennis van hebben. Dan wordt het natuurlijk een stuk lastiger om deze problemen volledig zelf aan te pakken. Hierbij hebben we het nog niet eens over de factor tijd, want wij horen vaak dat ondernemers geen tijd hebben om zelf aan dit soort vraagstukken te werken. In onze ogen gaat het om een kwestie van prioriteit. Prioriteiten stellen die op de langere termijn een positief effect hebben op uw bedrijf. Dit noemen we ook wel aan uw organisatie werken, in plaats van in uw organisatie werken. En dit is wat wij iedere ondernemer gunnen. Daarom hebben wij voor de ondernemers die willen beginnen met het verbeteren van hun organisatie een speciale actie, nl:

Een gratis vrijblijvend intake gesprek met één van onze adviseurs die bij u langs komt op locatie.

Na dit intake gesprek bepalen we in overleg met u waarmee het beste aan de slag gegaan kan worden zodat u als ondernemer uiteindelijk meer geld overhoudt.

U kunt contact op nemen met ons via het volgende telefoonnummer: 020-543 55 99 of mailen naar info@metaview.nl om een vrijblijvend intake gesprek te plannen waarin we uw situatie onder de loep nemen en tot een concreet actieplan komen.

 
   « Meer Nieuws...