Ondernemen

Darwin heeft het een hele tijd geleden al vastgesteld: in de natuur kunnen alleen degenen overleven die zich continu verbeteren. De wetten van Darwin gelden ook in het grafimedia bedrijf. Daarom zijn ondernemers in de creatieve industrie op zoek naar manieren om het eigen bedrijf te verbeteren. Excellent ondernemen vraagt om adequaat organiseren.

Belangrijk bij het (beter) organiseren van uw onderneming is het scheppen van een goede afstemming tussen de mensen, de middelen en de bedrijfsprocessen die worden uitgevoerd om de bedrijfsdoelstellingen te bereiken.  Zijn in uw organisatie de doelstellingen altijd voor iedereen duidelijk? Zijn uw mensen toegerust op hun taak en zijn zij gemotiveerd? Zijn de afspraken bekend waardoor het handelen van u en uw medewerkers snel, efficiënt en foutloos kan plaatsvinden?

Waar ondersteunen wij?

Op het gebied van ‘Ondernemen’ kan Metaview uw bedrijf op diverse manieren ondersteunen.

  • Ontwikkelen toekomstvisie: onze bedrijfskundige advisering richt zich op ontwikkelen van een visie voor langere termijn en het doorlichten van de interne organisatie.
  • Informatiebeveiliging: Informatiebeveiliging heeft als doel de bescherming van digitale informatie tegen een breed scala bedreigingen om de bedrijfscontinuïteit te waarborgen en bedrijfsrisico’s te minimaliseren.
  • Verkoop en Marketing: wij ondersteunen bedrijven die aan slag willen gaan met verkoop en marketing of deze activiteiten verder willen inbedden in de organisatie. Dit doen wij door middel van onderzoek, advies en opleidingen.
  • Marketing Automation: het helpen van prospects in het aankoopproces door het automatiseren van relevante content met als doel om leadconversie te verhogen. 
  • Uw bedrijf doorlichten: U bent meegegroeid met het bedrijf. En als er dan bepaalde gewoontes zijn ontstaan die niet nodig zijn of beter kunnen, dan zie je dat niet meer. Een frisse kijk kan in zo'n geval verhelderend werken. 

Wat kunt u verwachten?

Ons advies is concreet, praktisch toepasbaar, persoonlijk en op maat voor uw bedrijf. We inventariseren door middel van een gesprek uw behoeften en komen vervolgens met een uitgewerkt voorstel/offerte. Hierin staat precies uitgewerkt wat we gaan doen, hoe we dit doen en welke kosten hieraan verbonden zijn. 

Meer informatie?

Maak gebruik van het contact-formulier om meer informatie te vragen.
De leveringsvoorwaarden vindt u hier.