Ondernemen in de print- en online media

Samenvatting

Het boek Ondernemen in de print- en online media geeft een compleet overzicht van de ontwikkelingen in print- en online media. Het rapport gaat uitvoerig in op vragen van ondernemers. Welke nieuwe toepassingen maken kans? Welke technologische ontwikkelingen zijn voor ondernemingen belangrijk? Hoe vertaal ik de ontwikkelingen naar mijn onderneming?

Als leidraad heeft het boek: het opnieuw ontwikkelen van klantwaarde. Concurreren op bestaande producten en dienstverlening heeft namelijk geen zin, alleen de prijs is hetgeen waarover onderhandeld kan worden. Ondernemingen moeten op zoek gaan naar vernieuwing in producten en diensten die nieuwe klantwaarde biedt. Nieuwe toepassingen in digitaal print en slimme combinaties tussen print- en online media bieden meer klantwaarde waarvoor klanten bereid zijn te betalen. 
Het boek geeft daar diverse voorbeelden van en biedt daarvoor veel inhoudelijk informatie. Cruciaal is hoe een onderneming deze omzet naar een helder en praktisch aanbod van producten en diensten, onderbouwd met een consistent businessmodel. Hoe u deze vertaalslag kan maken, wordt in het boek praktisch en overzichtelijk uitgelegd.

Specificaties

Auteurs: Albert Noppen

Uitgever: Dienstencentrum

Nederlandstalig 116 pagina's

Verschijningsjaar: 2011

ISBN nr. 978-90-818304-0-9

Prijs: € 45,-

Boek bestellen

Onder het betreffende boek naar keuze vindt u het aanvraagformulier. Bestellen is eenvoudig. Vult u de lege velden in en klik op ‘verzenden’. Vervolgens ontvangt u van ons direct een email met een bevestigingslink. Uw aanvraag wordt verwerkt zodra u de link heeft aangeklikt.

Betaling

Binnen 1 werkdag ontvangt u van ons de factuur met Sepa machtiging voor automatische incasso. Indien u hiervan gebruik wilt maken stuurt u deze dan ingevuld en ondertekend retour aan info@metaview.nl . U kunt er ook voor kiezen om zelf de betaling aan ons over te maken. Vervolgens ontvangt u van ons uw bestelling.

Verzendkosten

Een bestelling van € 50,- of meer wordt gratis verzonden binnen Nederland en België. Is uw bestelling onder de € 50,- of wilt u artikelen apart laten versturen, dan rekenen we € 3,95 aan verzendkosten per verzendadres.

 


Bestelformulier

Prijs (excl. BTW)
 

Aantal

 
  

Uw gegevens

 
Man Vrouw
  
  
  
  
  
  
  
  
 
 

Opmerkingen