Nieuwe opleiding informatie beveiliging

De wereld is digitaal en uw bedrijf zit daar midden in. Uw bestaansrecht en deskundigheid is het bewerken en verrijken van informatie van uw klant. Uw bedrijfscontinuiteit hangt dus direct af van de manier waarop u omgaat met informatie. 

Onze partner Stivako biedt u daarom twee opleidingen informatiebeveiliging. Dit zijn:

Informatiebeveiliging - basisveiligheid. Deze opleiding geeft u snel inzicht welke risico's u loopt, welke maatregelen helpen en welke taken verdeeld moeten worden. U leert over de stappen die u moet zetten voor de wetgever en hoe u de vraag van uw klant daadkrachtig beantwoordt. Daarnaast werkt u praktisch aan het terugdringen van de meest belangrijke risico's. Deze opleiding bestaat uit 5 dagdelen.

Informatiebeveiliging - zekerheid geeft u de kennis die u nodig heeft om een rol in het werkveld security management te vervullen. In 15 dagdelen leert u diepgaand hoe u bewezen beheersmaatregelen invoert binnen een certificeerbaar managementsysteem. De eisen van wetgever en klant komen uitgebreid aan bod, en leert u leveranciers beheersen. Zo werkt uw leverancier veiliger voor u, en biedt uw ICT-leverancier de juiste mate van ondersteuning.

Stivako biedt deze opleidingen aan op basis van open inschrijving en in-company. Op hun website (klik hier) leest u meer over deze opleidingen, startdata en eventuele subsidiemogelijkheden. Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op.

Wilt u weten hoe het bij u gesteld is met de informatiebeveiliging? Doe dan de quick scan. Klik hier om deze te starten!

 
   « Meer Nieuws...