Nieuw! Sign Management Opleiding

Onze samenwerkingspartner voor opleidingen Stivako heeft twee nieuwe management opleidingen ontwikkeld specifiek voor Sign bedrijven. Stivako heeft van oudsher banden met de signwereld. Lange tijd verzorgde zij de opleiding Zeefdruk, waar toentertijd al elementen van sign deel van uitmaakten.

Op dit moment zijn er wel technische opleidingen voor de Sign, maar een opleiding gericht op het aansturen van de productie is er nog niet. Wel zagen we een opvallende stijging van het aantal deelnemers uit zeefdruk en sign bedrijven bij de Staf en Kadercursus. Dit, en onze ervaringen met incompany training en advies (via Metaview en het Dienstencentrum) bij signbedrijven heeft ons doen besluiten om twee management opleidingen te ontwikkelen, een basis (SMO I) en vervolg opleiding (SMO II). Mede gezien de bedrijfsgrootte van signbedrijven en het feit dat bedrijven veelal de opleidingskosten dragen hebben we gekozen voor deze opzet om de prijs laag te houden en zo de drempels voor deelname te verlagen. 

De nieuwe opleidingen zijn gericht op medewerkers die de ambitie hebben door te groeien binnen het eigen sign bedrijf, bijvoorbeeld in de rol van productieleider, bedrijfsleider, verkoper of ordermanager/accountmanager.

Wilt u meer informatie, neem dan contact met Stivako op: 020-5435670 of kijk op de onze website.

 
   « Meer Nieuws...