Milieucoordinator

Samenvatting

Om milieuzorg binnen een grafmediabedrijf goed te kunnen regelen is het noodzakelijk dat milieu breed binnen alle lagen van de organisatie wordt gedragen. Milieuzorg is namelijk een zogenaamde lijnverantwoordelijkheid. Een milieucoördinator is voor directie een belangrijke adviseur bij het vormgeven van het milieubeleid en assisteert bij de uitvoering hiervan.

Door Stivako wordt in samenwerking met het Dienstencentrum een 5-tal sectorspecifieke workshops georganiseerd, die samen de Training Milieucoördinator vormen. Het ondersteunende lesmateriaal is hier ook los verkrijgbaar.

In de drie hoofdstukken van het boek komen achtereenvolgens de volgende drie hoofdpijlers van een milieuzorgsysteem aan bod.

  • Het eerste hoofdstuk van het Grafimedia milieuzorgsysteem – Milieu en organisatie - is de eigenlijke ISO-zorgsysteembeschrijving van het milieuzorgsysteem.
  • De vervolghoofdstukken 2 en 3 kunnen gezien worden als verdiepingshoofdstukken met betrekking tot bepaalde systeemelementen van het eerste hoofdstuk.

De milieucoördinator kan met behulp van dit handboek een start maken met het opzetten en invoeren van een bedrijfseigen milieuzorgsysteem, wat moet leiden tot een betere uitgangspositie van het bedrijf voor nu en in de toekomst. 

Specificaties

Uitgevers: Dienstencentrum & Stivako

Nederlandstalig 196 pagina's

Eerste uitgave: 2007

Aangepast: 2016

Prijs: € 99,-

Boek bestellen

Onder het betreffende boek naar keuze vindt u het aanvraagformulier. Bestellen is eenvoudig. Vult u de lege velden in en klik op ‘verzenden’. Vervolgens ontvangt u van ons direct een email met een bevestigingslink. Uw aanvraag wordt verwerkt zodra u de link heeft aangeklikt.

Betaling

Binnen 1 werkdag ontvangt u van ons de factuur met Sepa machtiging voor automatische incasso. Indien u hiervan gebruik wilt maken stuurt u deze dan ingevuld en ondertekend retour aan info@metaview.nl . U kunt er ook voor kiezen om zelf de betaling aan ons over te maken. Vervolgens ontvangt u van ons uw bestelling.

Verzendkosten

Een bestelling van € 50,- of meer wordt gratis verzonden binnen Nederland en België. Is uw bestelling onder de € 50,- of wilt u artikelen apart laten versturen, dan rekenen we € 3,95 aan verzendkosten per verzendadres.

 


Bestelformulier

Prijs (excl. BTW)
 

Aantal

 
  

Uw gegevens

 
Man Vrouw
  
  
  
  
  
  
  
  
 
 

Opmerkingen