Metaview Legal: juridisch advies

In uw bedrijf draait het om mensen. Het is belangrijk dat uw medewerkers gemotiveerd en bekwaam zijn. Hun inbreng is belangrijk in de diverse processen binnen het bedrijf en de relatie met de klant intenser wordt.

De aanpak van Metaview

Metaview beschikt over een hoog gespecialiseerde Juridische Dienst, die in de volle breedte van de creatieve industrie actief is om u als ondernemer te begeleiden bij diverse juridische problemen. Kwaliteit staat bij onze juristen hoog in het vaandel. Met onze kennis en ervaring zijn wij in staat om, met name op het gebied van arbeidsrecht, zowel eenvoudige als complexe juridische vraagstukken het hoofd te bieden. Met onze persoonlijke en oplossingsgerichte benadering bereiken wij voor onze cliënten de beste resultaten. 

De juristen denken pro-actief mee met onze cliënten en komen met creatieve en praktische oplossingen voor hun zakelijke en juridische problemen. Of het nu gaat om adviseren of procederen, soms is een conventionele aanpak het beste, soms een no-nonsense aanpak, maar altijd staat de kwaliteit voorop. Wij willen onze cliënten ontzorgen. Maar wij zijn ook nieuwsgierig, inventief en doortastend. Met passie voor ons vak zijn wij een krachtige juridische partner.

De juristen bieden tegen een concurrerend uurtarief de ondersteuning waar u om vraagt.

Aandachtsvelden waarvoor u bij ons terecht kunt, zijn:

  • Disfunctioneren
  • Reorganiseren
  • Arbeidsconflict
  • Ontslag op staande voet
  • Overige diensten zoals: arbeidsovereenkomsten opstellen/checken en juridische ondersteuning op andere rechtsgebieden.

Scan juridische risico's

Een eerste korte gratis check kunt u doen door de zelfscan juridische risico’s te doen via deze link. Nadat in kaart is gebracht waar verbeteringen gewenst zijn, kunnen  wij u met concrete middelen begeleiden bij het realiseren van uw doelstelling, namelijk het realiseren van een vitaal krachtige organisatie waarin het zowel voor u als ondernemer als voor de werknemers plezierig werken is.

Meer informatie?

Heeft u vragen? Bel ons: 020 – 543 55 90 of maak gebruik van het contact-formulier om meer informatie te vragen.