Metaview komt met nieuwe adviesproducten voor kleine(re) bedrijven

In onze adviescontacten zien dat de meeste signbedrijven  de pioniersfase achter zich hebben gelaten en door hun groei in de afgelopen jaren meer behoefte hebben aan management kennis- en vaardigheden. Vaak worden de mensen voor management functies uit eigen gelederen gerekruteerd. Dat heeft als voordeel dat ze vertrouwd zijn met het bedrijfsproces zoals het nu is ingericht, maar maakt het lastig voor deze medewerkers om veranderingen daarin te initiëren omdat de benodigde kennis daarvoor ontbreekt. Dit  terwijl veranderingen in bedrijfsprocessen  vaak wel nodig zijn om het bedrijf gezond verder te laten groeien zoals ook blijkt uit diverse onderzoeken en assessments. Dat kennisgat bij deze medewerkers  willen we dichten met de nu ontwikkelde opleidingen. Daarom hebben we met Stivako de krachten gebundeld en hebben de SIGN Management opleidingen ontwikkeld.

Advies

Metaview ontplooit meer activiteiten die voor signbedrijven interessant zijn. Bijvoorbeeld onze assessments waarbij we een bedrijf op een aantal kernpunten doorlichten. Het doel daarbij is om het bedrijf succesvoller te maken. Het is dan ook geen beoordeling maar vooral een handvat voor de ondernemer die daarmee beter mee rendement uit zijn onderneming kan halen. We zijn dit jaar gestart met een speciaal aanbod waarbij we voor bedrijven tot 15 medewerkers al voor € 1.175 een compact opgesteld advies rapport maken met daarin de uitkomsten van onze analyse.”

Een ander onderwerp waarvoor Metaview een eigen doorlichtingsmethode ontwikkelde is de omgang met gevaarlijke stoffen. Met ABC Advies Gevaarlijke stoffen brengt Metaview aan het licht welke risico’s de ondernemer loopt. Zowel inkoop, opslag, gebruik en afvoer van gevaarliujke worden daarbij tegen het licht gehouden. De Metaview consultant  gebruikt daarbij een checklist. Hiermee is in een beperkt aantal stappen een actieplan gemaakt dat direct kan worden uitgevoerd.

Meer informatie?

Neem even telefonisch contact op:  020 - 543 55 99 of stuur een email naar: info@metaview.nl

 
   « Meer Nieuws...