Meta Book Store

Welkom bij MetaBookStore

Uw zakelijke en educatieve uitgeverij & vakboekhandel voor de grafimedia en creatieve industrie.

Hier kunt u diverse titels bestellen die in de loop der jaren zijn uitgebracht door onder andere het Dienstencentrum en Stivako, maar ook boeken die wij in coproductie op de markt hebben gebracht, zoals bijvoorbeeld het in 2015 uitgebrachte boek over Marketing.

Hoe werkt het?

Het aanvragen van uw boek naar keuze is eenvoudig. Klik in onderstaande lijst op uw titel naar keuze en u vindt meer informatie over het betreffende boek. U kunt hier ook een inkijkexemplaar downloaden.

Boek bestellen

Onder het betreffende boek naar keuze vindt u het aanvraagformulier. Bestellen is eenvoudig. Vult u de lege velden in en klik op ‘verzenden’. Vervolgens ontvangt u van ons direct een email met een bevestigingslink. Uw aanvraag wordt verwerkt zodra u de link heeft aangeklikt.

Betaling

Binnen 1 werkdag ontvangt u van ons de factuur met Sepa machtiging voor automatische incasso. Indien u hiervan gebruik wilt maken stuurt u deze dan ingevuld en ondertekend retour aan info@metaview.nl . U kunt er ook voor kiezen om zelf de betaling aan ons over te maken. Vervolgens ontvangt u van ons uw bestelling.

Verzendkosten

Een bestelling van € 50,- of meer wordt gratis verzonden binnen Nederland en België. Is uw bestelling onder de € 50,- of wilt u artikelen apart laten versturen, dan rekenen we € 3,95 aan verzendkosten per verzendadres.

Vragen?

Heeft u vragen of wilt u liever eerst telefonisch contact, dan kunt u ons bellen: 020-5435599. Mailen kan ook: info@metaview.nl.

Titels

Financieel management
€ 45.00

Dit boek kan worden gebruikt als vervolg op de cursus (boek) Kostprijsbepaling. In het boek Kostprijsbepaling hebben we ons uitgebreid beziggehouden gehouden met het berekenen van kostprijstarieven. Daarbij moesten we ervoor zorgen dat uiteindelijk alle kosten in de kostprijs terechtkwamen.

Handboek Personeel
€ 99.00

Het Handboek Personeel voor de Grafimedia branche kan een praktische hulp voor u zijn. Het bespaart u tijd, omdat de vele aspecten van personeelszorg op een praktische manier beschreven zijn, waarbij per onderdeel de branche specifieke aspecten voor u op een rijtje zijn gezet. Een belangrijke doelstelling van personeelszorg is ervoor te zorgen dat er een goede verhouding bestaat tussen de inzet van uw medewerkers en het bereiken van de bedrijfsdoelen. In het Handboek Personeel voor de Grafimedia branche worden de diverse instrumenten van personeelszorg behandeld.

Handboek Sociale Media
€ 45.00

In dit handboek gaan we in op alle aspecten van Sociale Media Marketing en verwijzen we graag door naar de vele voorbeelden op het internet die ongetwijfeld over twee jaar weer heel anders zullen zijn dan nu.

Handboek: Veilig werken op hoogte
€ 24.95

In dit praktische naslagwerk met - als bijlagen - een aantal handige checklijsten, wordt het thema in duidelijke bewoording toegelicht. Na het bestuderen van dit handboek heeft de lezer voldoende basiskennis over veilig werken in algemene zin, maar vooral het veilig werken met betrekking tot het werken op hoogte.

Handboek Huishoudelijk Reglement
€ 495.00

xxx

Ik wil nu echt aan de slag met Marketing
€ 24.95

Overzicht, inzicht en praktijk van offline en online marketing. Wat daar allemaal voor nodig is en wat je daarvoor moet weten, lees je in dit boek. Hiermee willen de auteurs de drempels verlagen voor iedereen die beroepsmatig meer met marketing wil gaan doen. Zij doen dat door praktische handreikingen te geven, de soms “onbegrijpelijke” vaktaal uit te leggen, door inzicht en overzicht te geven en door de voorbeelden en tips.

Kostprijsbepaling
€ 45.00

Om een product te maken heeft een bedrijf productiemiddelen nodig, deze kosten geld. De klanten moeten het product betalen en willen liefst van te voren weten wat het hen gaat kosten om het product door het bedrijf (of ander bedrijf) te laten maken.

Milieucoordinator
€ 99.00

De milieucoördinator kan met behulp van dit handboek een start maken met het opzetten en invoeren van een bedrijfseigen milieuzorgsysteem, wat moet leiden tot een betere uitgangspositie van het bedrijf voor nu en in de toekomst. 

Ondernemen in de print- en online media
€ 45.00

Het boek Ondernemen in de print- en online media geeft een compleet overzicht van de ontwikkelingen in print- en online media. Het rapport gaat uitvoerig in op vragen van ondernemers. Welke nieuwe toepassingen maken kans? Welke technologische ontwikkelingen zijn voor ondernemingen belangrijk? Hoe vertaal ik de ontwikkelingen naar mijn onderneming?