Mensen

In uw bedrijf of organisatie draait het om mensen. Mensen maken in toenemende mate het verschil! Het is belanglijk dat uw medewerkers gemotiveerd en bekwaam zijn. Hun inbreng is belangrijk nu productieprocessen complexer worden en de relatie met de klant of client intenser wordt.

Medewerkers aansturen op succesvol gedrag

Natuurlijk bent u als manager of ondernemer succesvol. U levert namelijk een goed product aan tevreden klanten. Tevreden klanten, want naast uw deskundigheid levert u net iets meer . . .
Net iets meer, omdat uw medewerkers goed zijn, omdat ze gemotiveerd zijn, omdat ze precies datgene doen dat goed is voor de klant en voor uw organisatie.

U heeft daarvoor gezorgd, u heeft ze zover gekregen, dank zij úw steun en begeleiding zijn uw medewerkers zo ver gekomen. U heeft ervoor gezorgd dat uw medewerkers passen bij de functie, dat ze lekker in hun vel zitten, dat de juiste man/vrouw op de juiste plaats zit. Kortom, u heeft ervoor gezorgd dat ze hun werk effectief doen.

Waar ondersteunen wij?

Op het gebied van ‘Mensen’ kan Metaview uw bedrijf op diverse manieren ondersteunen.

  • Leiderschap en samenwerking;
  • Metaview Legal, onze juridische dienst helpt bedrijven op het gebied van juridische vraagstukken bijvoorbeeld bij reorganisaties en arbeidsconflicten;
  • Arbeidsomstandigheden;
  • Het persoonlijkheidsassessment brengt de competenties van medewerkers middels een analyse in kaart. Hierdoor kan worden bepaald hoe iemand in het bedrijf kan worden ingezet om zo krachtig mogelijk te werken;
  • Wij bieden opleidingen in samenwerking met Stivako voor iedereen die zich verder wil ontwikkelen
  • We zijn actief op het gebied van Duurzame Inzetbaarheid: hoe zorgt u er voor dat uw organisatie en medewerkers zo duurzaam mogelijk opereren en inzetbaar blijven?.

Wilt u het integraal aanpakken dan kunnen wij samen met u route uitzetten naar het jaar waar we allemaal maatschappelijk verantwoord moeten ondernemen: 2020.

MVO

Wil een onderneming competitief blijven dan zal zij nieuwe oplossingen moeten bieden op de gewijzigde klantbehoeften. Klanten veranderen continu en u moet als bedrijf kunnen reageren op deze veranderingen in eisen, wensen en behoeften. Heeft u uw antwoord klaar wanneer een klant een vraag stelt over Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)?

MVO betekent namelijk niet dat een bedrijf ‘groen’ moet zijn en een muur vol certificaten heeft. MVO is het creëren van balans tussen People, Planet en Profit.

Wat kunt u verwachten?

Ons advies is concreet, praktisch toepasbaar, persoonlijk en op maat voor uw bedrijf. We inventariseren door middel van een gesprek uw behoeften en komen vervolgens met een uitgewerkt voorstel/offerte. Hierin staat precies uitgewerkt wat we gaan doen, hoe we dit doen en welke kosten hieraan verbonden zijn. 

Meer informatie?

Maak gebruik van het contact-formulier om meer informatie te vragen.
De leveringsvoorwaarden vindt u hier.