Leer meer over energiezorg

Het nieuws staat bol van de berichten over energiebesparing en CO2-reductie. Dat mag ook wel, want onze wereld warmt snel op, waardoor ons klimaat drastisch verandert. Reden te meer om snel aan de slag te gaan met energiezorg.
Hoe staat uw bedrijf er eigenlijk voor? Bent u wel echt klaar voor een aankomend handhavingsbezoek van de Omgevingsdienst? Heeft u de Informatieplicht al ingevuld? En – nog belangrijker – heeft u alle relevante (60!) energiebesparende maatregelen al uitgevoerd? Als u op alle vragen “Ja” kunt antwoorden, kunt u met recht als voorloper worden bestempeld. Zo niet, dan is het nu hoog tijd om kennis op te doen over de energie
wetgeving. Dat kan heel simpel, door de basistraining Energiecoördinator van onze samenwerkingspartner Stivako te volgen. Voor KVGO-leden kost die nu € 895. Bovendien komt u  in aanmerking voor een bijdrage van het A&O Fonds Grafimedia tot wel 40%.


Vier dagdelen

De cursus bestaat uit vier dagdelen:

•  Introductie energiezorg

•  Geldende wet- en regelgeving, inclusief RVO, het eLoket en eHerkenning

•  Uitvoeren van een energieanalyse, met name de Informatieplicht Energiebesparing (met gratis toegang tot de Energie RI&E)

•  Basiskennis over energiemonitoring (via de Energie RI&E).

Na afloop kunt u examen doen voor het diploma Energiecoördinator. De training maakt ook onderdeel uit van de Energie Campagne KVGO Grafimedia. Dus als u zich intekent voor de campagne, krijgt u deze training er direct bij.

Vragen?

Wilt u deelnemen of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op: 020 5435599

 
   « Meer Nieuws...