Kostprijsbepaling

Samenvatting

Om een product te maken heeft een bedrijf productiemiddelen nodig, deze kosten geld. De klanten moeten het product betalen en willen liefst van te voren weten wat het hen gaat kosten om het product door het bedrijf (of ander bedrijf) te laten maken.

De kosten die het bedrijf moet maken om het product te kunnen leveren is de basis voor de verkoopprijs die het bedrijf ervoor vraagt. Om te kunnen bepalen wat de kosten zijn van een product moet je weten wat ervoor nodig is om het te kunnen maken.

Wanneer je weet wat je nodig hebt en er is bekend wat de onderdelen kosten, kun je calculeren wat de totale kosten voor de onderneming zijn om het product te maken.

Om de theorie te verduidelijken wordt in alle hoofdstukken met voorbeeldopdrachten gewerkt.

In het laatste hoofdstuk staan een aantal oefenopdrachten met daarbij de antwoorden en uitleg / toelichting.

Dit boek kan worden aangeschaft ter aanvulling op het bestaande lesmateriaal binnen de diverse daartoe relevante opleidingen van Stivako, waaronder de opleiding Staf & Kader Creatieve Industrie.

Specificaties

Uitgever: Stivako

Nederlandstalig 122 pagina's

Verschijningsjaar: 2011, 5e druk

ISBN nr. 978-94-90617-02-8

Prijs: € 45,-

Boek bestellen

Onder het betreffende boek naar keuze vindt u het aanvraagformulier. Bestellen is eenvoudig. Vult u de lege velden in en klik op ‘verzenden’. Vervolgens ontvangt u van ons direct een email met een bevestigingslink. Uw aanvraag wordt verwerkt zodra u de link heeft aangeklikt.

Betaling

Binnen 1 werkdag ontvangt u van ons de factuur met Sepa machtiging voor automatische incasso. Indien u hiervan gebruik wilt maken stuurt u deze dan ingevuld en ondertekend retour aan info@metaview.nl . U kunt er ook voor kiezen om zelf de betaling aan ons over te maken. Vervolgens ontvangt u van ons uw bestelling.

Verzendkosten

Een bestelling van € 50,- of meer wordt gratis verzonden binnen Nederland en België. Is uw bestelling onder de € 50,- of wilt u artikelen apart laten versturen, dan rekenen we € 3,95 aan verzendkosten per verzendadres.

 


Bestelformulier

Prijs (excl. BTW)
 

Aantal

 
  

Uw gegevens

 
Man Vrouw
  
  
  
  
  
  
  
  
 
 

Opmerkingen