Inzicht in uw medewerkers

Als directielid, HR of P&O functionaris weet u als geen ander het belang van duurzame inzetbaarheid van uw medewerkers. Maar is het altijd duidelijk wat de mogelijkheden zijn en waar hun ambities liggen? En hoe effectief werken ze samen in een team? Keuzes maken rond opleiding, ontwikkeling en functioneren is niet altijd eenvoudig. Bovendien, verkeerde keuzes kosten tijd en geld. 

Ken uw medewerker(s)!

Om u te helpen betere keuzes te maken voor uw medewerker(s) en uw bedrijf, maakt het Dienstencentrum al een aantal jaren gebruik van een eenvoudige analyse: De Persoonlijke Profiel Analyse (PPA). Deze geeft via een eenvoudige vragenlijst snel inzicht in de persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden en vaardigheden. Wat de sterkten zijn, hoe functioneert de medewerker in verschillende situaties (bijvoorbeeld onder druk), welk type functie het beste bij hem/haar past, zijn/haar stijl van communiceren, eventuele meetbare spanningen in het werk en waar hij/zij door gemotiveerd wordt. Zo weet u direct wat bij hem/haar past en komt u wellicht tot nieuwe inzichten en andere keuzes, voor de medewerker zelf en voor het bedrijf.

Rapport met toelichting

Het (online) invullen van de vragenlijst duurt maximaal 10 minuten. Daarna krijgt de medewerker terugkoppeling middels een persoonlijk gesprek (van ongeveer een uur) en een rapport van ongeveer 3 pagina's met zijn of haar beschrijving. Het is een unieke en professionele methode die wetenschappelijk is getest en beschikbaar is in 56 verschillende talen (zowel invullen als rapport). Klik hier voor een voorbeeld rapport van de PPA: voorbeeldrapport.

Zomeractie

Maak nu kennis met de PPA voor een aantrekkelijke prijs. Mocht u daarna tot einde van 2017 nog voor minimaal 4 andere medewerkers een PPA willen afnemen, dan krijgt u deze eerste van ons cadeau. Tevens krijgt u of een van uw leidinggevenden een korte training over effectievere inzetbaarheid met behulp van de PPA. De actie is geldig vanaf nu tot en met 30 september 2017. Kent u de PPA al? Ook dan geldt deze actie natuurlijk.
 
Normale prijs rapport inclusief gesprek: € 500,-
Zomeractieprijs tot eind september: € 250,-
Prijs 1e rapport, na afname minimaal 5 PPA's: € 0,-
Genoemde prijzen zijn exclusief btw.

Meer informatie?

Bel dan nu met Eva Bouwman van Metaview op 020-5435599.
 
   « Meer Nieuws...