Innovatiedag Media, maandag 03 oktober 2022

Maandag 3 oktober van 09:00 - 20:00 uur is de dag waar je de grensverleggende producten uit de media-industrie getoond worden. Deze dag in de Dutch Media Week staat geheel in het teken van innovaties in de industrie. Deze dag bestaat uit inhoudelijke sessies (plenair en parallel), netwerken en een expo markt. Locatie:Beeld & Geluid en de toegang is gratis!

In de ochtend wordt gestart met lezingen van toonaangevende en internationale sprekers zoals medisch bioloog en praktisch filosoof dr. Ellen ter Gast. De ochtend wordt afgesloten met een paneldiscussie met vertegenwoordigers van toonaangevende mediabedrijven. Na de lunch wordt vervolgd met het zaalprogramma met sprekers over de meest spraakmakende innovaties uit de industrie. Tijdens korte presentaties van 30 minuten komen er diverse innovatieve manieren van werken voorbij waar de deelnemers inspiratie uit kunnen putten.

De Dutch Media Week wordt georganiseerd door Beeld en Geluid, in nauwe samenwerking met de gemeente Hilversum en Hilversum Marketing en toont van 3 tot en met 9 oktober de ontwikkeling van de media en de impact ervan op mens en maatschappij. Samen met een groot aantal partners belichten, stimuleren en promoten we de vele prachtige ontwikkelingen en initiatieven in de Nederlandse media-industrie.

 
   « Meer Nieuws...