Ik wil nu echt aan de slag met Marketing

Overzicht, inzicht en praktijk van offline en online marketing

Samenvatting

Dagelijks nemen we via vele kanalen kennis van wat zich in de wereld afspeelt. Was het twintig jaar geleden nog voorbehouden aan uitgevers, reclamebureaus en omroepen om informatie te maken en te communiceren, tegenwoordig doet iedereen dat. Elke organisatie en bedrijf is een communicatiekanaal geworden.

Bedrijven communiceren omdat ze willen informeren, naamsbekendheid willen verkrijgen of hun product of dienst willen verkopen. Door communicatie bereiken ze hun (potentiële) klanten.

Klanten kopen alleen bij je als ze een bepaalde waarde daarvoor terugkrijgen. Die waarde is voor iedereen verschillend. De een zoekt waarde vooral in gemak, de ander zoekt de waarde in een hoge kwaliteit en weer een ander zal de waarde vinden in de bijdrage van het product of dienst aan het imago of aan een schoner milieu. 

De rol van marketing is in essentie niets anders dan er voor te zorgen dat de waarde van jouw bedrijf, product of dienst voor afnemers bekend is en blijft.

Wat daar allemaal voor nodig is en wat je daarvoor moet weten, lees je in dit boek. Hiermee willen de auteurs de drempels verlagen voor iedereen die beroepsmatig meer met marketing wil gaan doen. Zij doen dat door praktische handreikingen te geven, de soms “onbegrijpelijke” vaktaal uit te leggen, door inzicht en overzicht te geven en door de voorbeelden en tips.

Specificaties

Auteurs: Frank den Hartog en Lex Bergers

Uitgever: Dienstencentrum

Nederlandstalig 68 pagina's

Verschijningsjaar: 2015

Prijs:  € 14,95

Bestellen

Onder het betreffende boek naar keuze vindt u het aanvraagformulier. Bestellen is eenvoudig. Vult u de lege velden in en klik op ‘verzenden’. Vervolgens ontvangt u van ons direct een email met een bevestigingslink. Uw aanvraag wordt verwerkt zodra u de link heeft aangeklikt.

Betaling

Binnen 1 werkdag ontvangt u van ons de factuur met Sepa machtiging voor automatische incasso. Indien u hiervan gebruik wilt maken stuurt u deze dan ingevuld en ondertekend retour aan info@metaview.nl . U kunt er ook voor kiezen om zelf de betaling aan ons over te maken. Vervolgens ontvangt u van ons uw bestelling.

Verzendkosten

Een bestelling van € 50,- of meer wordt gratis verzonden binnen Nederland en België. Is uw bestelling onder de € 50,- of wilt u artikelen apart laten versturen, dan rekenen we € 3,95 aan verzendkosten per verzendadres.

 

 


Bestelformulier

Prijs (excl. BTW)
 

Aantal

 
  

Uw gegevens

 
Man Vrouw
  
  
  
  
  
  
  
  
 
 

Opmerkingen