Handboek Sociale Media

Samenvatting

Sociale Media zijn nieuwe media met een sociaal karakter. Het is de gangbare term voor online platformen waar de gebruikers, met geen of weinig tussenkomst van een professionele redactie, de inhoud verzorgen.

Alleen al het feit dat er een fysiek handboek is over Sociale Media Marketing voor grafimedia bedrijven, is al aanleiding voor discussie. De een zegt dat dit toch “helemaal niet kan”, want sociale media moet je digitaal beleven en niet via een boek. Anderen zijn blij dat er een handboek is verschenen omdat het overzicht geeft en daarnaast een aantal inzichten over hoe Sociale Media in de Marketingmix gebruikt kan worden. En mensen in de grafimedia branche gaven al tijdens het schrijven aan dat ze benieuwd waren hoe Sociale Media Marketing juist voor grafische bedrijven commercieel interessant zou kunnen zijn.

Dit boek kan  bijdragen aan de toegankelijkheid van Sociale Media, het succesvolle gebruik ervan en aan het ontwikkelen van nieuwe business voor grafimedia bedrijven.

In dit handboek gaan we in op alle aspecten van Sociale Media Marketing en verwijzen we graag door naar de vele voorbeelden op het internet die ongetwijfeld over twee jaar weer heel anders zullen zijn dan nu.

Specificaties

Auteurs: Lex Bergers

Uitgever: Dienstencentrum

Nederlandstalig 86 pagina's

Verschijningsjaar: 2011

Prijs: € 45,-

Boek bestellen

Onder het betreffende boek naar keuze vindt u het aanvraagformulier. Bestellen is eenvoudig. Vult u de lege velden in en klik op ‘verzenden’. Vervolgens ontvangt u van ons direct een email met een bevestigingslink. Uw aanvraag wordt verwerkt zodra u de link heeft aangeklikt.

Betaling

Binnen 1 werkdag ontvangt u van ons de factuur met Sepa machtiging voor automatische incasso. Indien u hiervan gebruik wilt maken stuurt u deze dan ingevuld en ondertekend retour aan info@metaview.nl . U kunt er ook voor kiezen om zelf de betaling aan ons over te maken. Vervolgens ontvangt u van ons uw bestelling.

Verzendkosten

Een bestelling van € 50,- of meer wordt gratis verzonden binnen Nederland en België. Is uw bestelling onder de € 50,- of wilt u artikelen apart laten versturen, dan rekenen we € 3,95 aan verzendkosten per verzendadres.

 

 


Bestelformulier

Prijs (excl. BTW)
 

Aantal

 
  

Uw gegevens

 
Man Vrouw
  
  
  
  
  
  
  
  
 
 

Opmerkingen