Handboek Personeel

Samenvatting

“Mensen maken het verschil”. Het succes van een onderneming valt of staat met de mensen die in het bedrijf werken. Het is een vaak gehoorde stelling, zeker in deze tijd van snelle veranderingen waarbij de technologie - de invloed ervan op uw ondernemingsprocessen en op uw markt - zo'n belangrijke rol speelt. Er worden steeds hogere eisen gesteld aan uw onderneming. Vakbekwame en gemotiveerde medewerkers zijn daarom onontbeerlijk.

Personeelszorg in uw organisatie is een kerntaak. Van u wordt gevraagd om binnen het kader van het ondernemingsbeleid, met de daarvoor beschikbare bedrijfsmiddelen, uw mensen zodanig in te zetten en te motiveren dat enerzijds de bedrijfsdoelen worden gerealiseerd en anderzijds een dusdanige binding ontstaat tussen uw mensen en de organisatie dat een jarenlange positieve relatie het gevolg is.
Bij de bedrijfsleiding is daarvoor een goede basis noodzakelijk van kennis, inzicht en vaardigheden op het gebied van personeelsmanagement.

Het Handboek Personeel voor de Grafimedia branche kan een praktische hulp voor u zijn. Het bespaart u tijd, omdat de vele aspecten van personeelszorg op een praktische manier beschreven zijn, waarbij per onderdeel de branche specifieke aspecten voor u op een rijtje zijn gezet. Een belangrijke doelstelling van personeelszorg is ervoor te zorgen dat er een goede verhouding bestaat tussen de inzet van uw medewerkers en het bereiken van de bedrijfsdoelen. In het Handboek Personeel voor de Grafimedia branche worden de diverse instrumenten van personeelszorg behandeld. Aan de orde komen:

  • personeelsplanning, functionering en functieomschrijving
  • werving en selectie
  • de arbeidsovereenkomst
  • arbeidsvoorwaarden
  • beëindiging van de arbeidsovereenkomst
  • overleg en begeleiding
  • opleiden
  • arbo
  • zekerheid en zorg

Specificaties

Uitgever: Dienstencentrum

Nederlandstalig 227 pagina's

Verschijningsjaar: 2008

Prijs: € 99,-

Boek bestellen

Onder het betreffende boek naar keuze vindt u het aanvraagformulier. Bestellen is eenvoudig. Vult u de lege velden in en klik op ‘verzenden’. Vervolgens ontvangt u van ons direct een email met een bevestigingslink. Uw aanvraag wordt verwerkt zodra u de link heeft aangeklikt.

Betaling

Binnen 1 werkdag ontvangt u van ons de factuur met Sepa machtiging voor automatische incasso. Indien u hiervan gebruik wilt maken stuurt u deze dan ingevuld en ondertekend retour aan info@metaview.nl . U kunt er ook voor kiezen om zelf de betaling aan ons over te maken. Vervolgens ontvangt u van ons uw bestelling.

Verzendkosten

Een bestelling van € 50,- of meer wordt gratis verzonden binnen Nederland en België. Is uw bestelling onder de € 50,- of wilt u artikelen apart laten versturen, dan rekenen we € 3,95 aan verzendkosten per verzendadres.

 


Bestelformulier

Prijs (excl. BTW)
 

Aantal

 
  

Uw gegevens

 
Man Vrouw
  
  
  
  
  
  
  
  
 
 

Opmerkingen