Gratis deelnemen workshop of bedrijfsbezoek over gevaarlijke stoffen

Werkgevers én werknemers in de Grafimedia branche hebben te maken met, al dan niet gevaarlijke, stoffen. Gaat u actief op zoek naar vervanging voor gezondere alternatieven? Waarom doet u dit wel, of niet?

Het project Stofwisseling is in het leven geroepen om u en uw collega’s te helpen met aspecten rondom gevaarlijke stoffen. Heeft u vragen als:

-          Wat is een gevaarlijke stof en hoe weet ik dat de stof gevaarlijk is?

-          Waar vind ik informatie over veilig werken met bepaalde gevaarlijke stoffen?

-          Welke gezondere alternatieven zijn er op de markt voor de gevaarlijke stoffen die wij gebruiken?

-          Is er een praktisch stappenplan dat mij helpt om zelfstandig op zoek te gaan naar gezondere stoffen?

Neem dan deel aan één van de volgende activiteiten:

 

1.    Workshop Risicomanagement en gevaarlijke stoffen (30 mei as. te Postiljon hotel, Kosterijland 8, Bunnik van 13.30 tot 16.30 uur)

Risicomanagement wordt steeds belangrijker. Bedrijfsprocessen zijn tegenwoordig veel complexer, waardoor niet alle bedrijfsrisico’s kunnen worden weggenomen door deze te verzekeren. Welke risico’s zijn verbonden aan het werken met gevaarlijke stoffen, en welke uitwerking kunnen deze hebben? U kunt zich voor deze workshop aanmelden via deze link

 

2.      Bezoek de ambassadeur Rodi Rotatiedruk of Wedding Nederland!

Rodi Rotatiedruk (13 juni in Diemen van 16.00 tot 19.00 uur) neemt u mee in hun duurzaamheidsbeleid, het investeren in milieu en de directe en indirecte besparingen die dit oplevert. Presteren met investeren in het uitbannen van gevaarlijke stoffen en oplosmiddelen door de jaren heen. Hoe is de start geweest? Waar staan ze nu? En wat moet er nog verder gebeuren? (13 juni in Diemen, van 16.00-19.00u).

 

Bij Wedding Nederland (21 juni in Harderwijk van 10.00 tot 12.00 uur, 12.30 tot 14.30 uur en 15.00 tot 17.00 uur) gaat u in gesprek over de toekomst. Hoe zorgt u voor een toekomstbestendig  bedrijf terwijl u zelf ook dingen doet waar u enthousiast en gelukkig van wordt? Daarbij gaat het om vragen als: hoe kom ik de komende tien jaar door met mijn bedrijf? Hoe ga ik om met veranderingen in de bedrijfsvoering door invloeden van buitenaf? Moet ik vasthouden aan mijn visie of mis ik dan de trein? Er worden drie sessies georganiseerd.

 

Bij alle twee de bedrijfsbezoeken kunt u onder het genot van een hapje en een drankje vragen stellen en ervaringen uitwisselen.

Via deze link kunt u uzelf aanmelden voor een bezoek bij één van de ambassadeurs.

 
   « Meer Nieuws...