Eva Bouwman-van Gelder

E-mail: e.bouwman@metaview.nl

Sinds 2006 werk ik bij het Dienstencentrum waar ik mij met diverse zaken bezig houd. Daarnaast werk ik sinds 2010 bij Metaview. Verder houdt ik mij bezig met project management van (inter)nationale projecten en geef HR-advies bij bedrijven onderandere met gebruik van de Persoonlijke Profiel Analyse.

Ik ben gecertificeerd voor het gebruik van de Persoonlijke Profiel Analyse (PPA) van Thomas International. Deze tool gebruiken wij binnen Metaview als een zeer praktisch hulpmiddel voor coaching van management en medewerkers in bedrijven, of bij werving en selectie van (eigen) personeel. Verder gebruiken wij deze tool bij de opleidingsactiviteiten, voor de studenten in de diverse opleidingen en trainingen in het kader van hun persoonlijke ontwikkeling en duurzame inzetbaarheid. De PPA-tool is een praktisch middel om te gebruiken bij advies rond loopbaanbeleid en –begeleiding en in het kader van de duurzame inzetbaarheid van mensen in de bedrijven. Over duurzame inzetbaarheid en het gebruik van deze tool geef ik ook presentaties.

Ik heb mijn opleiding afgerond aan de Hotelschool Den Haag, Hospitality Business School. In deze bedrijfskundige opleiding heb ik kennis gemaakt met diverse aspecten van de bedrijfsvoering zoals marketing, organisatie van productieprocessen, HRM en bedrijfseconomische onderwerpen. Na ruim 15 jaar ervaring te hebben opgedaan binnen de gastvrijheidssektor, waaronder de congres- en evenementenbranche, ben ik terecht gekomen bij het Dienstencentrum. Sinds 2010 ben ik ook gedetacheerd bij Metaview.