Broodnodig!

Is functies beschrijven saai en nutteloos? Welnee! Functiebeschrijvingen en competentieprofielen zijn hulpmiddelen die helderheid geven over wat van medewekers wordt verwacht. En inzicht geven in wat medewerkers aan kennis en kwaliteiten 'in huis' moeten hebben om de functie goed uit te kunnen oefenen. Nu en in de toekomst. Broodnodig dus!

Duurzame inzetbaarheid

Duurzame inzetbaarheid is geen modegril. Het gaat over vragen als: welke gevolgen hebben de snelle (technologische) ontwikkelingen voor de functies van medewerkers en vraagt dit om andere competenties? Hierover met medewerkers in gesprek gaan met actuele functieprofielen is essentieel voor de toekomst van het bedrijf en die van de medewerkers. Ook voor kleine(re) bedrijven.
Ik help u graag bij het zetten van de eerste stap: het maken van heldere functiebeschrijvingen en bijbehorende competentieprofielen.

Komt u ook naar het Sign & Printfestival?

Het Dienstencentrum is nauw betrokken bij het programma voor het onderdeel duurzaamheid. U bent van harte uitgenodigd! Bel ons: 020 5435599 Klik hier en ontvang gratis een ticket. Ik zie u graag op donderdag 12 maart a.s. op onze stand C115. Of schiet één van mijn collega's aan als u op woensdag 11 maart aanwezig bent.

Festival aanbod

Kom langs op het Sign & Printfestival en maak gebruik van het aanbod om functiebeschrijvingen en competentieprofielen te laten maken met 15% korting! Laat uw kaartje of contactgegevens achter en ik neem zo spoedig mogelijk contact met u op.    
Liever eerst meer informatie? Bel 020 - 543 55 99 en vraag naar Margreeth Colenbrander of mail mij: info@metaview.nl 
 
 
   « Meer Nieuws...