Anne Schneider

info@metaview.nl

Al vanaf mijn studie (HBO Facility Management) was ik continu bezig met optimalisatie en efficiëntie. Door de vele facetten binnen mijn opleiding, zoals beleidsmanagement, inkoopmanagement en risicomanagement heb ik een brede basis gelegd over hoe men het beste primaire processen kan ondersteunen. Na mijn certificering voor LEAN heb ik procesoptimalisatie en Operation Excellence tot mijn beroep gemaakt.  De afgelopen 10 jaar heb ik zowel in de energie branche, logistieke distributie als kabel industrie ervaring opgedaan in het oplossen van knelpunten, stroomlijnen van processen en effectiever bedienen van de klant.

LEAN is een manier om een een organisatie systematisch en structureel gezonder te maken, wat al in de 20st eeuw is toegepast op scholen, ziekenhuizen, logistieke en technische industrie, en laat daarmee zien dat het toepasbaar is in elke organisatie. 

Binnen het Dienstencentrum ben ik dan ook hét aanspreekpunt als het gaat om LEAN en procesoptimalisatie. Zo verzorg ik onder andere workshops, lezingen en advies met betrekking tot LEAN. We hebben een LEAN groeimodel opgesteld waarmee een organisatie binnen 5 minuten kan ontdekken hoe men scoort op dit gebied. LEAN is ook perfect te combineren met het ISO 9001 certificaat, waardoor men zal groeien in volwassenheid op gebied van kwaliteit.

Benieuwd waar u als organisatie staat op dit gebied? Neem dan gerust contact met mij op.